Over Cosmolift

Cosmolift verzorgt opleidingen in een natuurlijke facelift massage en huidherstellende massage op basis van reflexzone behandelingen volgens Sorensensistem™  gezichtsreflex therapie.

Lone Sorensen is een internationaal reflexoloog, met een eigen methode "Sorensensistem™" in de gezichtsreflexologie. Vanuit haar jarenlange ervaring en het onderzoek naar het cosmetisch effect en de werking van gezichtsreflexologie behandeling is eerst een unieke natuurlijke, niet-chirurgische, facelift-behandeling “Japanse Cosmo Facelift” ontwikkeld. Niet veel later heeft ze de Cosmofacial ontwikkeld.

In 2010 heeft Monique van den Beld de licentie gekregen om de cursus "Japanse Cosmo Facelift Massage" ook in Nederland te gaan verzorgen. En in 2013 de cursus "Cosmofacial".

Monique van den Beld kwam vanuit haar werk als reflextherapeute met een eigen praktijk, in contact met de Lone Sorensen en volgde diverse cursussen in binnen- en buitenland in de technieken van Lone Sorensen. Vanuit haar passie voor lesgeven verzorgt ze al een aantal jaren workshops voetmassage en tenen lezen en wil ze nu ook haar kennis van deze nieuwe massagetechniek overdragen. Ze wil therapeuten laten ervaren wat de kracht van zowel de Japanse FaceLift als Cosmofacial kan betekenen.

Een aantal keren per jaar organiseert ze een cursus. Locatie van de cursus is voornamelijk in Amersfoort. Op aanvraag organiseert ze ook elders in het land.

Bent U geïnteresseerd, dan kunt U zich aanmelden voor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .